Bulan Madu | Pakej Bulan Madu | Honeymoon | Bulan Madu 2017

 

 

Penempahan

Cara Menempah pakej bulan madu?

Kami menyediakan sistem semudah 1-2-3– untuk penempahan pakej percutian bulan madu anda. Hanya ikut arahan seperti yang telah disediakan.

Step 1 : Pilih Pakej pilihan anda

Pilihlah mana-mana pakej percutian bulan madu yang anda inginkan. Jika anda memilih pakej ke luar negara pastikan anda telah mempunyai tiket penerbangan. Buat masa ini pakej destinasi kami hanya penerbangan terus (direct flight) ke destinasi. jadi anda boleh buat penempahan tiket dahulu sama ada mahu menggunakan Malaysia Airline atau Airasia.

Step 2 : Tempah PakejĀ 

Selepas mendapat pakej percutian anda. Klik Butang “BOOK NOW” anda akan dibawa ke satu borang(form) dan isikan borang tersebut seperti mana diminta.Selepas sudah siap Klik “HANTAR”. Pihak kami akan mendapat booking dan semak status anda sama ada blik penuh atau tidak (available) atau tidak. Pihak kami akan menghubungi anda untuk pemberitahuan status.

Step 3: Pembayaran

Jika status anda sudah pasti (confirm) maka pihak kami akan menghantar invoice kepada anda melalui email yang diberikan didalam borang. Pembayaran mengikut tarikh di dalam invoice adalah sangat penting untuk mengelakan tempahan(booking) anda menjadi terbatal(cancel) secara automatik. Sebaik pembayaran penuh dibuat anda akan menerima confirmation letter dari pihak kami. Maka percutian bulan anda telah siap hanya menunggu masa hari percutian tersebut.

Nota :

Jika anda membuat penempahan pada malam hari kami akan memberi maklum balas pada keesokan hari.Jika anda membuat tempahan pada hari sabtu dan ahad maka kami akan memberi maklum balas pada hari Isnin.

Ada sebarang kemuskilan dimana-mana bahagian tempahan ini atau memerlukan penerangan yang lebih mendalam tidak perlu malu menghubungi team kami melalui email lovebulanmadu@gmail.com. Kami sedia membantu anda.

Hot Deals!